E premte, Shkurt 22, 2019

the latest news

cikli menstrualditet fertilekalendari i ovulacionitmami dhe bebipara shtatezanisesi te mbetesh shtatezane

Si te biem shtatzan – Metoda Symptothermale

C'do grua duhet te jete ne gjendje te kuptoj sinjalet e lindeshmerise qe vijne nga trupi, sidomos temperaturen baze dhe...

lexo...
1 6 7
Page 7 of 7