E mërkurë, Dhjetor 13, 2017

Tag Archives: nena dhe femija

ditet fertileNenanena dhe femijapara shtatezanisesi te mbetesh shtatezane

Testi i ovulimit cfare eshte dhe kur perdoret

Testi i ovulimit cafre eshte? Kur keni veshtiresi per te ngelur shtatzane, pervec menyrave klasike (temperatura baze, llogaritja e dites...