Emra me shkronjen L per vajza me

Sot po u shkruaj disa emra me shkronjen L per vajza. Po e filloj nga kjo shkronje dhe jo nga te tjerat pasi edhe emri im fillon me shkronjen L.

emra vajzash me shkronjen L

 • Lara
 • Laura
 • Laureta
 • Lavinia
 • Lea
 • Leda
 • Lelia
 • Lena
 • Leonia
 • Leonilda
 • Leticia
 • Lia
 • Liana
 • Licia
 • Lidania
 • Lidia
 • Liliana
 • Linda
 • Lisa
 • Livia
 • Liviana
 • Lodovika
 • Loredana
 • Lorela
 • Lorena
 • Lorenca
 • Loreta
 • Loriana
 • Luana
 • Luce
 • Lucia
 • Luciana
 • Lucila
 • Lukrezia
 • Ludovika
 • Luiza
 • Luizela
 • Luminoza
 • Luna

Leave a comment

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.