Si te llogarisim diten e lindjes?

Si te llogarisim diten e lindjes se femijes? Per te zbuluar daten e perafert te lindjes se femijes tuaj, mjafton te dini diten e fundit te menstruacioneve. Ne baze te statistikave pothuajse 85% e bebeve vine ne jete ose javen para ose javen me mbas dates se llogaritur.
si.te-llogarisim-daten-e-lindjes-se-femijes
Per te llogaritur daten e lindjes se femijes tuaj ju duhet te dini daten e fundit te ciklit mestrual, dhe te filloni te numeroni 280 dite qe diten e neserme te kaseaj date. Ne pergjithesi gjinekologet llogarisin javet, dueht te lloagrisni 40 jave mbas dates se fundit te ciklit. Llogaria ne jave eshte me e keshillueshme pasi eshte me è sakte te percaktosh javen e lindjes dhe jo diten e sakte te lindjes se femijes.

Leave a comment

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.