mami dhe bebi

Emra per vajza me shkronjen A

by Nena dhe Femija,
3 muajt e pare

Java e pare e shtatzanise

by Nena dhe Femija,
Shtatezania

Toksoplazmoza cfare eshte dhe si mund ta parandaloni ne shtatzani

by Nena dhe Femija,
3 muajt e dyte

Ushqimet qe duhet te shmangni gjate shtatzanise edhe pse

by Nena dhe Femija,
3 muajt e dyte

Llogaritja e javeve te shtatzanise

by Nena dhe Femija,
para shtatezanise

Endometrioza cfare eshte dhe kush jane simpotomat?

by Nena dhe Femija,
1 deri ne 3 vjec

Si te mbrojme femijet e porsa lindur nga semundjet dhe te ftohtit

by Nena dhe Femija,
3 muajt e dyte

Grupet e gjakut te prinderve dhe shtatzania

by Nena dhe Femija,
1 deri ne 3 vjec

Kur dhe si te nderprehet gjidhenja

by Nena dhe Femija,